sry...

Hej bloggen, förlåt att jag inte skrivit men jag har inte kunnat komma in på våran blogg..
Men nu är jag förmodligen tillbaka. :)
Idag har jag färgat mitt hår. Men vart inte så stor skillnad... ;(
Förlåt men är inte på så jättebra humör just nu, så blir inga roliga inlägg då ;(
Men säger godnatt nu så sriver jag mer imon :) <3



© på denna bild!

fale.blogg.se


Night!


godnatt!

japp nu så ska jag gå och lägga mig eller jaa.. jag ska inte ljuga för er! min bror ska ha datan men vi ska typ köpa 2 datorer till så jag tror att jag kommer att blogga mera då! men aja nu måste jag flytta på mig innan han får damp! kolla på Tv4+ michelles syster är med! pamela heter hon. men aja pussar.
fale.blogg.se

igga min sits så är bilden fiin! :D
Jag Älskar Polly Mäst!
Alexandra min bus unge jag älskar dig!
alexandra <3 erica föralltid! :D
amanda, fanny och maja och alla andra känn inte er glömda för jag älskar er med! :D<3

homework.

japp det är det .. matte och no, dom tråkigaste ämnerna. är hemma hos christina som sitter och väntar på mig. jag antar att hon kommer att bli sur om jag inte kommer snart. tur att hon inte läser denna blogg då skulle hon dampa på mig, men i alla fall.. vi kom nyss hem typ. hade varit hos mig innan och jobbat med ett skolobjekt. den heter; en svensk familj och som vanligt så började jag, christina och miranda börja tjafasa mot varann. haha. nu så ska jag visa christina våra besökare för hon tror inte på mig att vi har typ 30 besökare varje dag.. hon kommer att bli överaskad! men nu känns et bara som att jag skriver mest vättigt här på bloggen? amanda börjar och säga vilka hon ska fixa header till och så? liksom intresant till våra läsare? du kan ju bara berätta att du är sjuk till och börja med. eller? aja om jag sköter mitt medans hon sköter sitt så bli det nog bra! eller hur amanda? men nu så måste jag fråga lite frågor hära: fanny?! vart är du? du bloggar ju typ inte? :s och alexandra: vart är du? skulle inte du vara med i våran blogg eller? men aja, christina och jag tog lite bilder med webben :) och dom kommer nu;
fale.blogg.se¨

jag är ledsen för att vi har matte och no läxa -.- <3

kiss and huggs från den bästa!


GAH!

Nu är det totaltomt i skallen! Vad ska jag göra för en header till fale? En med mig, Fanny och Erica? Eller med ingen av oss, bara några hästar typ? Eller.. GAH! Hjälp mig någon! För headern måste verkligen bytas ut..

fale.blogg.se


Woho!

Nu är första headern klar!
Började med Emilies istället eftersom jag hade några idéer på den i huvudet. Hoppas du blev nöjd!

Vad tycks? Vart väl lite halvdan kankse xd

fale.blogg.se


Jaop!

Nu var det ju så att jag har lovat X antal personer en bloggheader! Och eftersom det har gått lite segt har jag bestämt mig att gå efter en lista efter vilken 'tid' folk har frågat mig. Maila eller kommentera om jag har glömt dig!

1. Michelle- www.babyloves.blogg.se
2. Emilie- (pinsamt, men eftersom du byter blogg så himla ofta har jag ingen aning om vad den heter xP Logga in på msn NUNUNU! :D <3)
3. Fanny/Erica/Amanda- www.fale.blogg.se
4. Jennifer (?, jag vet inte om jag skulle göra en eller inte men jag fixar den och vill du inte ha den så lottar jag ut den istället (: Kommer inte ihåg bloggnamnet här heller xP)
5. Louise- www.typlouiise.blogg.se
Sådär ja! Time to get started!

fale.blogg.se


OUPS!

Jag ber hemskt mycket om ursäkt för mitt bedrövliga bloggande! Jag ska försöka bättra mig, förra veckan var jag ju i stallet varje dag så det var lite svårt, men i förrgår fick jag en ny, underbar liten data (Som jag kallar för Minz), och nu kommer jag kunna blogga gärnet eftersom det är en bärbar liten sak! Tyvärr är det just nu inlämnad för att någon liten idiot installerade Internet Explorer fel -.-' Jaja, annars fungerar den perfekt- och det bästa är att jag kommer kunna göra precis ALLT i den lilla saken, mycket tack vare det 400 GB stora minnet.. (a) Bilder kommer :D
Idag blir jag hemma från skolan, är sjuk = det värsta som finns, så då blir det pluggande, photoshoppande och framförallt ska jag blogga som ***! Massor med bilder som fotats under tiden jag har varit inaktiv kommer komma upp, precis som bilderna på Minz! ;D Men nu ska jag ta och skriva på min novell i Svenskan, om ni har tur får ni läsa sen! ^^ <3
Förlåt förlåt igen! /Amanda
fale.blogg.se


skutansgard.se

tjulululululululululululu! jag har precis fått vetat att ett peddo ska vara med i en blogg som jag, amanda, fanny och mathilda har o.O det kommer ju att gå strålande! *host* jaja, det där får jag och amanda prata om.. men nu så är det så att amanda säger att hon inte orkar att blogga! FY SKÄMS AMANDA! säg det med mig! *FY SKÄÄMS AMANDA! FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!FY SKÄÄMS AMANDA!* osv.. xP men aja nu så sitter jag och chattar med amanda som är sååååå envis, som vanligt.. hon kan inte ta ett jo? okej jag vet att det låter konstigt, det brukar vara ett nej men nu är det ett jo. det är jag som inte kan ta ett nej denna gång xP men amanda tar det tydligen alvarligt?! xP hahahahahahahahahahahaha! *MEN NEJ? jag dissar inte min bästavän..* säger hon! asså så att alla vet så driver jag med henne! och kolla nu xP * jag är inte din bästavän?!* hahahaha nu så ska jag se hur hon tar det .. måste bara vänta. lägger till ett *hallå* och nu så svarar hon, *va?:O* och ett *VA?!*  *hon skickade vibb* och sa *ERICA?*hmm vad ska jag svara? nu så ska hon få reda på det xD *fadfan jag skoja?! xP hahahahahahahahaah* hon sa * det är inte ens kul?* haha men nu så måste jag lungna ner mig. jag är på damp humör xD aja skriver sen!
fale.blogg.se

i was born to tell you i love you!

puss.

nu drar jag till skutan skriver i kväll tror jag. om inte så ses vi o morrn <3
fale.blogg.se

bombombom

japp, jag sitter nu och chattar med alla möjliga. med höksta volymen på ' bombombom' den är ju fett bra?
eller hur?
Aja, ska snart gå och äta innan jag ska till skutan :)
men aja jag tror att jag bloggar innan skutisen ;D
fale.blogg.se
Nej ni måste få se en sak!
kolla skilnaden!

Tiden jag var rädd för polly.

och nu när jag älskar henne mer än allt annat. jag böjade att lita på henne och att inte vara rädd utan att vara bestämd och ibland lite hård. och det funkade? jag menar kolla skillnaden? tänk lite på det här innan ni säga att polly är leskig och så? för det är hon inte! man måste bara lära känna henne som jag har gjort nu i 3 år ..

tja,tja.


*till amanda*TAAA EJJ!
kom nyss hem och jag har fått reda på att jag har fått en bärbar data :) men den ska inte ha internet -.- aja. men nu så ska jag väll bara chilla. tjadå.
fale.blogg.se

hemma från doktorn.

japp, men nu så ska jag gå till skolan. ses sen när jag kommer hem.. eller föresten när jag kommer hem från stallet <3 pyss.


igga mitt face.

denna bild är ute på pollys anons?! :O :D

amanda jag saknar dig.
OCH
din brors lipsric *stavning* xP
pussar från me.
fale.blogg.se

när ska alux börja skriva? :O<3


JIPPIE!!!!!

hahahahhahah :d min data är lagad !! nu kommer jag att kunna blogga. :J<3 men inga bilder kvar på datan -.- aja får väll leva med det xD men aja. jag kom typ precis hem från skutan. det kommer bilder på privat lektionen i dag på pollu som var Jätte duktig! :)  men aja.. ska snart till satsumas. lina fick inte åka till sin phantom för det var för sent. okej.. hon skulle komma i morgon men så har hon sagt flera gånger. juste jag vann i går på ryckt tävlingen :D och i går kväll var det pyamas party hoss miranda och vi var uppe till halv 6 xD men jag är inte trött :O aja... skriver kanske senare. pyss.
fale.blogg.se


Jag vill inte förlora dig, inte för alla pengar i världen

Hej alla, idag var jag på skutan - var även där igår - men idag var det möte med USS ( Ungdom Sektionens Styrelse ) och då fick jag reda på att vi skulle skriva ett mejl och berätta lite om oss själv och hur vi vill att skutan ska utvecklas samt några aktiviteter vi vill anordna och då skulle Elin läsa dom och välja ut några personer som får äran att bli medlemmar i USS :) *Hoppas på mig*


Efter mötet så gick vi in i värmestugan och åt mat, sen virra vi runt lite och jag hjälpte till på ett barnkalas dom hade hästarna ♥ Flox ♥ och Kemir, det gick jättebra och barnen var jättetrevliga! *Tummen upp för dom*
Medans jag hjälpte till där så kastade amanda, erica med flera michelle i gödselstacken! Taskigt men Michelle skrattade tydligen så hoppas bara hon inte blev ledsen ;( :)
Sen hade Amanda en privatlektion på Zombra som hon även hade igår, och det gick jättebra.
När hon ridit klart så kom barnen som skulle rida hästis.
Jag, Amanda och några till hjälpte alla med att sadla och tränsa. Sen hjälpte vi även med att leda nere på volten.
Jag fick leda ♥ Flox ♥ och Amanda ledde Mulle.
Tjaa, sen hann vi inte göra så mycket mer då Amandas pappa kom och hämtade oss, han skjuttsade mig hem till dom sen hämtade pappa mig och vi åkte till hans kompis och åt mat *mums mums*
Vi åkte därifrån vid typ .. halv 7 för Pontus måste sova .. (Pontus är min lillebror)
Så nu sitter jag här och ska visa er min vackraste, bästaste, finaste, sötaste och den mest värdefullaste saken jag har i mitt rum ;




före - tråkig och ful!


efter - rolig och fin!

för er som inte fattade så är det en tavla med världens vackraste häst!
här kommer en närbild + min pappa:


den är 100cm x 100cm alltså en meter på alla sidor! :)

fale.blogg.se


blablabla!

Hej alla, förlåt att jag inte har uppdaterat på länge, men trodde faktist dom andra gjorde d ;)
Men men, nu ska jag typ titta på film ''She's the man'' har sett den förr men skadar ju inte att se den två ggr ;)
Btw så har det hänt en otrlogit söt sak i mitt rum. hahaha *hemlis*
Mohahahaha!

Nej okej, ska vara snäll så ni får se den fina saken snart , efter filmen tror jag ;)

puss o kram

fale.blogg.se

hm .. krångligt men man fattar när man ser filmen ;) x)


@ wendelas place

Jaopp!
Nu sitter jag här på wendelas pappas dator.
Vi hänger på tasteline.se och kollar efter smaskiga recept på pannkakor. *MUMS!*
Aja bloggar mera sen, puss och hej! ♥
fale.blogg.se










HAAHAHAHAHAH!!!!


¨skutan.


shulululu!
nu så hinner jag inte skriva något alld typ. min bror ska till körskolan innan skutan så jaa.. men jag bloggar när jag kommer hem.
jag hoppas att jag får polly :D eller cactus?
men aja.
amanda kommer att rida med i våran grupp i dag på Daylight.
men aja pussar'
fale.blogg.se


21/9-2009

shulululululululu!
vad händer jaow? haha blatte språk xP men jaja. i dag red jag Faramir. Har tyvärr ingen bild på honom. han kallas Bullen xP men aja. det gick bra tycker jag, i början så var han kanske stel och så. Men sen när jag fick på honom inspänd i en snodd så blev han mysig. och han har en jätte skön galopp, jag lovar! just nu så gör jag inte så mycket, pappa ska gå och lägga sig så jag kan inte prata med nael. men aja jag får väll klara mig. i morgon så händer det inte så mycket. jag kommer att rida på skutan. hoppas att jag får pollu :D men aja detta inlägg har tagit mig: en kvart för att alla typ chattar med mig hela tiden.. det stör jag mig på! men aja ni får bilder av tävlingen på polly :D inte alls många för mammas kamera dampade så jaa.. men det är några i alla fall!
fale.blogg.se

Jag släpper dig aldrig!

Usch kolla min sits? :O

Hoppar fram ett hinder innan tävlingen. jag startade 1.

40cm :p

40cm :p

60cm :p jag var så dåliiiiiig!!!!!!!

är vi lika? xP

Ja älskar dig! <3

gammla minen med dig!
pussar erii  :P

Daylight varje dag i två veckor :D


HAHAHA, idag på privatlektionen xd

galopp <3

älskar dig! <3

lite mer lyckat hopp.. xP

du är allt!

Skriver mer i nästa inlägg om idag+igår.
fale.blogg.se


jag älskar att blogga på nått sätt xD

jaaaaaaapp, det gör jag i alla fall på denna blogg :D men men jag har typ precis kommit hem till min kompis. men snart nu så ska jag till enskde. med lina och nina ska putsa åt satsumas. och lina phantom :P men nu så får ni bilder i stället.
fale.blogg.se




får räcka xP men aja skriver kanske när jag kommer hem ;) hejdå!


födelsedag!

hej bloggen, kommer inte kunna skriva så mkt idag för att vi har ett födelsedagsbarn hemma ;)
ville bara säga det men nu ska jag gå tillbaka och bli social :D
puss och kram

fale.blogg.se


nattinatti §

jajaja, mobba mig inte nu! jag ska inte lägga min en men men bror ska ha datan så det lär inte bli mera inlägg ;( buuuuuuuuuuuuhhhuuu... haha.. men aja jag antar att fanny eller amanda kommer att blogga lite, eller jag hoppas det i alla fall xP men jaja min bror får fan rent ut sagt damp xD
gnatti <3
♥fale.blogg.se♥

i was born to tell you i love you.

den är sjuk bra säger bara det! i dag har jag tävlat och det vet ni ;D sedan var jag med lina och tove och typ tråkade. inget speciellt har vi gjort :p nu sitter jag och chattar med några. 7st bara xP men aja. det var sjukt kul i går i alla fall. vi bakade och vi såg på Twiligth :D den var bra men för det mesta så flummade vi xD i alla fall jag och fanny 'hahahahahahahahahaha' det var ju as kul eller hur? haha vi var där till typ 9-10 tiden typ :p men jaja ni får en bild :p

haha cola :D

hahahahahahaha. fanny du är INTE glömd! <3

- Jag Älskar Dig Mäst!

Hahahahhahahaha GAMMAL!


fale.blogg.se
hur ska vi göra med l:et då? vi måste ju byta namn och allt?
Fame.blogg.se? :)
kanske.. aja vi får väll se..
eller vad tycker ni om det?
tipsa ett namn som ska ha e, f, m, och a i namnet :P
Lycka till!
Pussar Erica :)

tävling '19/9' på polly,

shosho, vad görrni? och hur mårni? själv mår jag ju bra. japp det gör jag ;D haha, har inte skrivit på sistone.. och jag kommer inte att kunna skriva så mycket nu för jag kommer att tävla mycket. ;D men jag kanske kommer, ´vi hoppas på det bästa jue eller hur? :) jag kommer hoppa med verona 50 eller 30 jag vet inte men jag vet att det inte kommer att bli lyckat. eller hur? i dag så blev det bara en clearround rusett -.- hatar dom! haha har typ 15 sådanna nu.. haha, men jag fick stilpriset 'stolt' haha men man fick bara en ful nalle :'( men aja skriver kanske senare ;) puss hej leverpastej!








Åh gud vad vi hatar henne eller hur fanny och amanda ;D


skulle jag passa som ett anorexia barn? :S

flummar så hårt!

ofta du skriver jag älskar dig till mig?!

hjälpa mig! amanda och fanny.

HAHAHAHAHHAHAAHAHAHHAHAHA!

och

glöm inte att jag är snyggast ;D

pussar'
fale.blogg.se
hur ska vi göra med l:et? :O


lollo...

Lollo, jag måste säga att du är sjukt omoget...
Vi är lixom inte dumma i huvvet på denna bloggen, utan vi kollade ditt IP
och dom anonyma kommentarerna var ju såklart samma som när du kommenterade för ngn månad sen...
Och om jag känner mig själv rätt så kallar ingen mig eller mina kompisar för ''bitchar'' det måste du ha klart för dig!
Men vi väntar och ser vad du kan göra tillbaka till oss..

haha

fale.blogg.se


Bilder, haha

haha här kommer tre bilder som jag satt och lekte med i ph ;




fale.blogg.se


verona <3

 

 
älskar dig verona bäbis <3

 


godnatt

godnatt älskar er <3

fale.blogg.se

Jag slutar!

Jag slutar på den blogg. Bråkar ju med Fanny&Amanda och pallar inte förklara heller! Men iallafall så ni vet, jag slutar, så det är bara ta bort mig från bloggen. Jag pallar heller inte mer, hejdåå!
Förlåt Erica!


BILDER


Day och Amanda in galopp <3


Stina in action!


Ronda


Flox bäbuus! <3



Daylight

Flox älskling! <3


Verona beebuus! <3


Lucy


Daylight Amanda <3


Ekipaget <3


Finaste Ebba med en söt häst! <3 (lucy)


Lucy och ebba <3


Lucy och ebba <3


Day med Amanda <3


Day med Manda <3


Haha, söt day!


Ekipaget <3


Days huvve!


Verona sötaste! <3


Älskar dig <3

här är lite bilder, men nu har jag ändrat reglerna ;
Du får inte andvända bilden om inte jag har gett dig personligt tillstånd.
Och inga undantag men ngn.
Och det är helt förbjudet att ta bort texten och påstå att det är du som har fottat, för då blir du polisanmäld..

Ni som undrar varför jag har regler på ''Bara några bilder''
men för mig är det inte ''bara några bilder'' utan dessa bilder speglar ju mitt liv och mig själv.
Så jag vill inte att mina bilder ska läcka ut på internet eller på olika bloggar.
Hoppas ni försår nu ;)

fale.blogg.se


smink smink smink <3

klicka på bilden för att komma till sidan

100% GRATIS!
100% GRATIS!
100% GRATIS!

bli medlem, för att få gratis smink!
bästa sidan för dig som inte har råd med smink eller bara vill samla lite till på hyllan :)

fale.blogg.se


wooppa...

Hej alla glada! (och sura)
Idag försov jag mig och vaknade kl 9 (smart)
Men jag åkte till skolan ändå och allt blev bra, idag hade vi gympa och vi spelade ngt konstigt som jag inte kommer ihåg vad det heter. Men sen hade vi föreläsning och sen var dagen slut! ( lite i oordning men men ;) )
Nu sitter jag här och har precis skrivit klart på alla bilder, så dom kommer i nästa inlägg! :D
Jippi! *alla jublar?*

fale.blogg.se

Skolan idag,

Var i skolan idag. vi började 08.05 med musik. Sen hade vi engelska & sen NO. efter det slutade vi :D Jiiiippii! :D Men iallafall åt nyss lucnh. Asså åt inte i skolan, käkade hemma istället. Men vi slutade typ 11.00 :D Men iallafall snart ska jag ut med Jonna och Sanna :) Men bloggar kanske innan jag åker till Skutan.

fale.blogg.se


tio saker

tio saker ni inte vet om mig
• Jag är väldigt känslig, spec när ngn driver med mitt namn...
• För några år sedan förlorade jag min bror. Kommer inte igår exakt hur många år sen det var, vill inte komma ihåg det så kommer bara ihåg minnen när han levde.
• Jag älskar Eminem
• När jag var 9 så bröt jag mitt båtben, fick en spricka i armen, krossa revben och bröt nyckelbener, dock inte samma olycka men typ samma vecka (aa'
• Jag har aldrig någonsin vart riktigt kär.
• Såfort jag ser en spegel eller något man kan spegla sig i så måste jag kolla frisyren.
• Jag har tappat bort min skåpnyckel fem ggr på en termin och har fått köpa ny varje gång (aa'
• Jag har oftast min nyckel i bhn, så fattar inte hur den kan försvinna ...
• Det fattar sex tänder i min mun, d är därför jag har så SJUKT fula tänder. ( Också ngt jag är känslig om.. )
• Jag älskar att fotta och mitt drömjobb är att vara fotograf.

haha, nu vet ni några saker till om mig <3 :)

kram


fale.blogg.se



Hej igen!

hej alla söta!
nu sitter jag har och snackar på msn och dricker te.
Idag så blev inget som det skulle blivit, för först skulle jag ju hem till mamma, men jag glömde det och bestämde med amanda och erica att jag skulle med till skut och kolla när erica rider.
Men när jag ringde pappa fick jag veta att min bror skulle komma hit och äta. så nej inget skutan idag .. ;(
Nyss åkte david hemm och tja .. ska snart sova . :)
puss

OMG!!!!
MIN BROR MESSADE NYSS OCH SA ATT KEVIN BORG KROCKADE IN I HONOM!!!!
ELLER KEVIN SKULLE LUTA SIG MOT EN PELARE DÄR DAVID STOD OCH DOM KOM AXEL MOT AXEL, OCH KEVIN BA ''oj, ursäkta'' MEN ENLIGT DAVID VAR HAN COOL OCH SVARADE ''de lungt'' HAHAHAH, FAN NU HAR HAN SETT HONOM 2 GGR!
KAN INTE JAG FÅ SE HNM OCKSÅ!? :O


fale.blogg.se







Godnatt,

Sämst på att updatera, jag vet. Men har ju två bloggar så..

Men iallafall, idag var jag i skolan & var med FannyS :) Efter skolan var jag också med henne, det var kul! Vi var hos henne. Vi åt mellis, plockade äpplen från äppelträden, hoppade studsmatta, datan. Sen kom pappa och hämta mig, jag slapp åka bussen :) Nu har jag ont i mina fingrar, men det känns äckligt att skriva, jag vet inte varför. Men ska lägga mig & så,
godnatt!

fale.blogg.se


Christina!

Min email- [email protected] :)

Nu är det så att Christina ska antingen skicka videon på när jag ramlar av Daylight på hoppkursen eller lägga upp den på youtube så att alla på hela planeten kan se mitt 'faleande' (failande xp). Men det ser jag fram emot :D Hehe ^^

Sorry för världens värsta update!

fale.blogg.se


skutisen ..

shoo.. Copyright © playahead det här var ju fan kul. skutan väntar hejdå! :S





fanny

såg att någon ville ha mera bilder på mig, så här kommer en liten bildbomb ;)










en liten bildbomd här på only me!

fale.blogg.se


jag kan inte hålla mig längre..

jag kan bara inte det. jag kommer sakna dig så otroligt mycket.. och jag vill bara säga.. I was born to tell you, i love you... och nu kommer jag dö i saknad av min ponnie..


Bjuder på den.. kolla inte mitt face. Bara väldens finaste ponnie.


Foto: Therese Back!
världens finaste ponnie..
är inte på blogg humör.
Kisses Erica

godmorgon!

Hej alla glada och sura!
Nu sitter jag här och leker med min macka för jag är inte hungrig men måste ju äta lite ialf...
Idag händer inte så mkt tror jag, så jag får uppdatera ikväll! :)
puss o kram
fale.blogg.se



<3


blogga blogga blogga!

Ja asså nu är jag lite besviken på mina ''medarbetare''...
Ingen bloggar längre förutom jag...

Så om ni läser det här så börja blogga för f*n!
Eller sriv åtminstånde skälet till varför... blir lixx lite besviken. Och det blir våra läsare också...
Vi startade ju denna bloggen för att kunna dela med oss av vårat liv, inte för att kopiera samma inlägg från sin egen blogg, eller bara helt plötsligt bara sluta skriva. Våra läsare läser ju för att dom vill veta vad som händer i vårat liv.
Så ta er i kragen och skriv här också, jag vet att en viss person här har en egen blogg som hon är väldigt aktiv på, men om hon skriver där kan hon väl slänga in ett liten inlägg på fale också...
För jag orkar inte hålla hela bloggen vid liv själv.
Så kom tillbaka till bloggvärlden för läsarna vill läsa om era liv också.



 

Nog om det, idag så har jag inte gjort ngt alls, åkte till mamma för att hämta plattången och lite kläder, ( och gissa en enda gång vad jag gjorde? ...) ...GLÖMDE PLATTÄNGEN SÅKLART!!!

Smarta jag!
Nu ska jag typ snacka lite med amanda sen smyga till sängen, är supertrött.
Idag hade vi skolfoto btw.. *host* Jättefint *host*
Och våran bögpedofil fotograf sa till mig ''Du är så söt med dina små fräknar!'' Ursäkta lixom?
Sen när han ropa upp hos så sa han:
BPF: Vad heter du?
Jag : Fanny..
BPF: Det lät roligt!
Jag: Jätte kul, haha

Hm .. ja så hoppas vi inte får honom nästa år, har haft honom i 2 år och förra året sa han att jag borde vara med i en ''Pepsodent'' - reklam?


fale.blogg.se


Förlåt..!

Jag har inte bloggat här så mycket, jag försökt komma igång med min blogg också. Men iallafall. I lördags red jag Curt vi hoppade. Det gick ganska bra. & i söndags red jag Cactus. Idag måndag åkte jag till Skutan. Vid halv 5, men åkte med Ann. För hon åkte förbi vid busshållsplatsen & då såg hon mig så fick jag åka med :) Jag kollade när Majas grupp red. Maja red Zombra :) Fick sen skjuts hem. När jag kom hem, duschade jag. & sen åt jag middag. Sen har jag bara suttit vid datan. Men nu ska jag lägga mig, godnatt!

fale.blogg.se


godnatt

godnatt älskade bloggen!
imon har vi skolfoto... och jag kommer bli bajjsful - som vanligt!
men jag ska vara snäll och visa er det , när det kommer - OM jag inte är jättful ofc! :P
fale.blogg.se



du vet själv vem du är! <3


fanny friends

ni måste ju undra hur dom som jag är med i skolan ser ut?
isf kolla nedan där finns bilder på alla dom jag är med <3
puss o kram!




Niki <3


Frida <3


Ebba <3



Wendela <3



Wendela o Elin <3




Cornelia <3



fale.blogg.se


godnatt

förlåt för att jag inte skriver men nu har skolan börjat och jag gör annat än att sitta vid datan hela dagarna, men jag ska försöka skriva så mkt jag kan.
Men idag har det inte hänt ngt alls, bara snackat med amanda i telefonen, igentligen skulle vi till skutan men d blev ändrade planer från båda håller, och senare skulle min bror komma på middag här, men han kunde inte, så jag har BARA suttit inne idag .. :( *tråk*
Nej juste, amanda var ju här en sväng också, sen skulle hon hem till gäster ;( hihi

puss och kram


fale.blogg.se


Skutan idag med <3

Idag var jag på skutan igen :D Jag åkte dit med Sanna. Jag var med Neffis också :) Jag var en lång stund i hagen med honom. Mysigt asså! <3 Sen vid 6-7 eller något åkte vi hem. På vägen hem åkte vi förbi Ica , vi skulle handla lite godis. Men till middag åt jag korv. Nu sitter jag här & tråkar.

Juste, fick reda på att Sirre ska avlivas på onsdag :'( <3 Jag kommer sakna dig mest!

fale.blogg.se


gnatti!

godnatt älskar alla er <3 :)

fale.blogg.se



TILL AMANDA :D <3


Skutan idag <3

Idag var jag med Sanna i skolan. Jag tog med mig ridkläder & som tur fick det plats i skåpet :) Aja , efter skolan åkte jag och Sanna till bästaste Skutan <3 På bussen såg jag Michelle :P Michelle & Ebba gick av vid samma station som jag och Sanna. Så vi gick tillsammans. Sen på Skutan var jag med Sanna, Michelle & Ebba :D Det var askul! Jag borstade Neff älsklingen <3 Sen borstade jag också Verona :) Jag vart sparkad av henne.. Jag har ett litet blåmärke på benet :/ Det gjorde asont, men jag älskar henne ändå ;) Iallafall , vid 7 åkte vi hem. Fick skjuts av hennes mamma :) När jag kom hem käkade jag middag. Nu sitter jag här.




Jag älskar dig mest <3

fale.blogg.se


Tre ord

JAG

ÄLSKAR


DIG


Genom fram-

 och motgångar, §

fale.blogg.se


Föralltid?


!!!!!!!!!!! fortsättning..

Japp nu äre sähär....
Jag har försökt fåtag på skutan i 2 dagar nu för att kolla om Daylight värkligen ska säljas..
Och nyss fick Amanda ett samtal från Christina.
Först undrade hon om hon fick ta våra bilder på bloggen och ladda upp på hemsidan, och sen även skicka bilderna på Amanda och Daylight till hennes förra ägare!
Men sen frågade Amanda om Day verkligen skulle lämnas tillbaka, och igentligen så skulle dom ta beslutet i nästa vecka. Sen frågade Amanda om hon kunde få köpa Daylight , fast i andra ord.
Och hon tyckte att dom passade så bra ihopp så hon håll med om att hon skulle köpa henne, så nu väntar vi spänt på vad Amandas Pappa säger.. :D
Kanska kortfattat med d är jobbit att skriva när jag bara hörde vad Amanda sa ;)

fale.blogg.se


snart kanske drömmen blir värklig!


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fanny förklarar i nästa inlägg, jag är för glad!

VARNING!

Det här inlägget kommer bi en aning.. hysteriskt, har nämligen fått reda på en sak...
ECLIPSE VISAS PÅ BIO DEN 30/6 -10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAH
GAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAHGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oups, hehe (A) och som vissa redan vet fyller jag ju år i april, så här kommer det bra:
JAG ÄR 15 ÅR= INOM ÅLDERSGRÄNSEN NÄR DEN KOMMER UT!!!!!!!!!!!!!
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY!
Visserligen kvarstår problemet med hur jag ska komma in på New Moon, men wtf, jag är ett halvår för ung
(Och en halvmeter för kort) för att komma in, men jag tänker pröva, jag måste se den där jävla filmen!
Annars så tycker jag synd om de jag känner som kommer in.. B
ara så ni vet, jag kommer tvinga er att berätta om varenda lite pluttenuttig detalj,
även om det är så att Bella kanske råkar slå tån i bordsbenet eller något så är det tvång på att berätta detaljerna ^^
Nåja, nu kommer här då lite bilder efter hysterin!
P.S. Den är inte över ännu D.S.

*andas.. andas..*

Måste bara lägga upp det här.. Snacka om skillnad på en killes och en tjejs packning xP Samma tillfälle, vid någon av inspelningarna för New Moon eller något. 

Ashley Greene
 
Jackson Rathbone

Och sen de här bilderna, som INTE uppskattas av mig:

Jovisst, vilka föredömmen. Här står hela Twilight-högen och röker.

Jackson & Nikki
Get of him O_o

Ashley & Kellan

Även fast jag verkligen älskar skådespelarna så tycker jag att de är riktigt dåliga föredömmen för alla ungdomar som ser upp till dem. Det är typ en, EN i casten som inte röker! Förjävligt alltså..

Nåja, något extremt roligt är den här videon från gårdagens idol. Killarna lyckades lura juryn totalt, måste säga att de var otroligt duktiga, borde satsa på att bli skådespelare! Garvade fan hela kvällen åt det där.
 Sevärt för er som ännu inte sett det!
Enjoy!


fale.blogg.se


fanny at' kunskap!

hejhej, nu sitter jag i skolan igen, igår var jag sjuk så skrev typ inget ..
Idag så ska vi plugga kurs och gå på föreläsning.
Jag är asabasahungrig för jag åt ingen frukost idag, så får vänta till lunchen :)
Jag och wendela har bestämt att vi ska sluta vara så onyttiga och bara äta nyttigt *tummen upp för oss*
Vi sitter och kollar in olika bloggar, men nu ska jag plugga pusshej <3


fale.blogg.se



skutan updt.

nepp, fick inte tag på ngn alls från skutan idag .. så får pröva ringa imon då..
Men nu ska jag duscha den sova, så puss puss <3 :)

fale.blogg.se



bäbus verona <3


idool!

nu äre idol för den som har glömt det ;) <3

fale.blogg.se

kort inlägg.

Asså förlåt men jag har verkligen inte orkat sitta vid datan. Men igår var jag med Nathalie, jag kollade också när hon red på Blåkulla. Hon red Nobile :) Men idag badade jag på Torvalla med Nathalie, Olivia, Linda & Jonna :) Det var kul! Sen gick jag hem & nu sitter jag här. Jag kollar på tv & chattar med Sanna & Julia :) Men kommer inte bloggar mer ikväll så jag säger godnatt nu ;)


ÄLSKAR DIG MEST ÄLSKLING <3

fale.blogg.se


oohnoo...

d är inte rättvist!
Fick nyss reda från amanda att Daylight kanske åker på tisdag, så jag ringde till skutan och frågade om det stämde.. det var en tjej som heter Melinda som svarade och bad mig ringa senare eller imon, så jag uppdaterar efter jag fått tag i dom.
puss&kram!


fale.blogg.se




.


nt glad..

Fick igår reda på att min underbara Daylight blev riden av Erica igår, och tydligen hade det gått piss, hon hade bockat och Erica hade nästan flugit av. Men jag som har ridit henne mest nu under tiden hon har stått på Skutan har det gått jättebra för, kanske har hon börjat känna mig? Nåja, nu visar det sig att Aci har sagt till Erica som sa till mig att den vackraste, underbaraste ponnyn ever åker på tisdag.. Om det är sant så kan man ju göra såhär:
Tävling, hopp, 40 cm, 19/09 -09, Birtly Daylight
Tävling, hopp, 60 cm, 19/09 -09, Neff
Tävling, hopp, 30 cm, 3/10 -09, Birtly Daylight
Tävling, hopp, 50 cm, 3/10 -09, Birtly Daylight
Dressyrkurs, 10-11/10 -09, Birtly Daylight

Hyra-häst-dag, 14/11 -09, Neff
KM, ?/? -10, Birtly Daylight

Du är den ända jag verkligen älskat själv, den ända som faktiskt älskat mig tillbaka. Och på ett sätt sviker du mig faktiskt nu. Ändå kommer jag aldrig glömma dig, Daylight. Det var du som fick mig att se dagen i ett nytt ljus.

Du finns föralltid i mitt hjärta.
/Amanda


pizza... mums muuuums!

Japp nu sitter jag och äter kollhet pizza så passade på att blogga lite, men nu har den nog svalnat lite så skirev mer sen ;) <3

GLÖM INTE  IDOL KLOCKAN 20.00 !! :d
ale.blogg.se



f


lågan

shululullululululu!  nu är jag på lågan ' min gammla skola' jag gör inte speciellt mycket. nael som bara kollar på mig och kollar på det jag gör. han ska hem och 15 min.. så byebye.

fale.blogg.se

HELLOOOOOJ! :D

hejhej, sitter i skolan nu med : frida, niki, saayeh, elin, wendela och cornelia :)
Dom sitter och tar på mitt hår och säger ''DET ÄR SLITET''!
Men wtf d är det inte ...
Saayeh snackar om twiligt o ch tror hon är värsta porffset, och btw så säger hon att jag är jacob? :O
haha, frida säger att twilight suger och att robert är ful ;( ;( ;(
Bajjsa på dig för alla vet ju att han är snyggast och att twilight är bäst!! :)

puss och kram skriver sen när jag kommer hem :)

fale.blogg.se

Verona ♥ Flox

... jag vet att rubriken är konstig med jag har fått en ny favorithäst, men självklart är flox såklart fortfarande etta och kommer alltid att vara.
Men den nya hästen Verona är inte långt ifrån, och faktist så ska jag ha henne på dressyrkursen, och amanda ska såklart ha Daylight (:

Och påtal om det här at vi alltid skriver om hästar så är det faktist en vanlig blogg som ska handla om våran dag och tankar, men eftersom alla våra tankar handlar om hästar så blir det inte så enkelt att skriva om ngt annat ;) haha



Just nu sitter jag och tittar på CSI, inte så värst kul. Men men ska ju ändå snart sova ;)
Orkar typ inte skriva mer nu, men kanske uppdaterar med bilder.. om amanda är lite snabbare ;) haha

puss o kramizz!


f

ale.bloggg.se

Förlåt , men har inte haft lust att blogga asså..

Men iallafall igår söndag red jag Milla :) Det gick bra! Det var första gången jag red henne (a) Men idag har jag varit i skolan , jag var mest med Nathalie & Frida. Efter skolan var jag med Nathalie ;D Vi hade askul!<3 Vi gick också till Blåkulla <3 Där träffade vi Fanny , Olivia & Amanda också :) Sen gick vi hem till Nathalie , jag fick käka hos henne. Sen skjutsade hennes pappa hem mig. Nathalie följde med (a) Men har nyss duschat. Nu sitter jag vid mammas data.

SKIT SNYGG DESIGN AMANDA <3

fale.blogg.se


Måste erkänna...

... att jag kan inte vara utan bloggen!
haha, måste värkligen blogga annars får jag kli i fingrarna ;)
Men iallafall så ska jag kanske snart till skutan och fotta amanda :D
om min mamma kan vakna ofc ;D
Och idag får jag äntligen hälsa på Lucy :D Jippiii! :D ♥
Och SJÄLVKLART Flooox! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jaja, ska nog väcka mamma nu så att vi kan åka, puss hej! ♥

fale.blogg.se


Ny header!

Gjord av mig, Amanda. Den vart väl inte så bra, men bättre än den förra xP <3
fale.blogg.se


ingen lust

förlåt men jag har ingen lust attt blogga överhuvud taget, kommer förmodligen inte blogga någe mer resten av veckan heller, sry!


fale.blogg.se ♥


Godnatt!

Nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre, efter två dagars nästan intensiv hoppning är jag helt slutkörd på alla sätt och vis. Skriver mer imorrn, godnatt!


Ni två betyder mest!
fale.blogg.se


godnatt.

jag är as trött! så jag säger bara ett Godnatt. bloggar typ i morgon efter skolan.
puuussaar.

©opyrith amanda bokstam! TA INTE FAFAN!
♥fale.blogg.se♥

©

Pallar verkligen inte skriva på bilder ikväll, men blir bara tvungen att lägga upp den här bilden, älskar den! Ericas mamma har fottat, och snälla, låt bli att ta den!
Herregud, jag är med på den, så hur kul kan det vara att ha den på sin dator? -.-'


Större storlek om du vill se den i lite bättre size, klicka

Gillar även denna, men låt bli att ta!
Och, ignorera min blick på bilderna, vet inte vart jag kollar men inte är det rakt fram iaf.
fale.blogg.se


orkar nt.

jag orkar värkligen inte skriva idag, ni får nöja er med bilder ;D
och kom i håg det är © på ALLA bilder!
Fan ta er om ni tar bilderna.





Alla bilderna är förutom den första är mina!!
ingen annans.
♥fale.blogg.se

Juste!

Får väl inte glömma för er som inte har sett det hur otroligt söt Daylight är!




Alltså en sammanfattning- bilder från igår xd
fale.blogg.se


Hemma från hoppkursen!

'Del 2' av hoppkursen är nu avklarad, det gick väl sådär, och självklart filmades mina små missar. Vi gjorde någon knasig övning i början och visst gick det super i skritten och traven, men när det blev galopp inblandat tyckte min ponny att det blev roligt och hon blev väldigt het.

Hoppade på både raksträcka och diagonal i början, men 'däckhinder' som Day först inte brydde sig om, när vi sedan skulle hoppa, ja då blev de hindrena stora monster och självklart för vårat eget bästa skyggade hon undan. Och vad hände med mig då? Jo, jag flög ju självklart av- rätt in i hindret och bröt armen! Haha okej, det där var inte helt sant kanske, gjorde inte ont överhuvudtaget, hehe, så det var bara att sitta upp igen och pröva igen, den här gången i ett mer lyckat försök. 

Hoppade sedan en bana också, rätt kul faktiskt, och jag fick Day att galoppera ganska fint några sträckor. Bilder kommer senare.

Nåja- på teorin skulle vi kolla på filmen, och det såg ju lite kul ut. När Stina skulle köra den första banan med Milla och kom för nära mig hördes ett högt 'MEN SKÄRP DIG!' från mitt håll, men man såg mig inte, tack och lov. Ändå skrattade alla åt mig, självklart jag också, och sedan kunde jag ju inte sluta xP
Nåja, det gick över, ända tills filmsnutten kom- självklart hade ju en mamma lyckats filma mig när jag ramlade av! Haha, fy fan vad pinsamt det var, det såg ut nästan som att jag kastade mig från hästryggen och bommar och sockerbitar (För er icke hästintresserade är en sockerbit ett hinderstöd) flög åt alla håll och Day travade iväg, typ panikslagen, tror jag skrämde henne när jag reste mig för fort. Det var otroligt pinsamt, kommer förresten få filmen på CD sen så jag kan ju bjussa på mig själv när jag får tag på CD:n ;D Ser lite komiskt ut ^^'
Bilder kommer i alla fall ikväll från Ericas mamma förmodligen och imorgon från Ylva, min faster som var med och fotade. Fick väl någon rätt okej med min lilla skitkamera också, och då bjuder jag på dem ikväll när jag kommer till pappa. Oj, inlägget vart rätt långt, hoppas ni överlevde ;)
fale.blogg.se


Godnatt,

Skriver lite tidigare än vad jag hade tänkt. Men kommer typ inte orka blogga senare. Aja , godnatt!

fale.blogg.se


Är hos Emma <33

Idag red jag Trixa på Blåkulla. Vi hade markarbete de gick bra. Efter ridningen stannade jag och Emilie kvar i stallet. Vi borstade hästar och kollade när Lisa red och mockade. Sen vid fyra tog jag bussen hem. Jag åt middag och dushade sen gick jag till Emma :). Jaa vi har käkat godis och suttit vid varsin data :). Detta blev ett kort inlägg men nu ska jag och Emma bädda till mig. Bloggar typ senare :P Ett godnatt inlägg typ.

fale.blogg.se


Fler bilder!

Nu kommer då äntligen bilderna där vi faktiskt hoppar- ENJOY! Haha, och tjenare Pinkz, vet att du kollar ;D <3<3

Jag och bebisen, <3


Erica och Lucy :) <3
Imorrn ska både Ericas mamma och min faster fota med sina proffsiga systemer- så räkna med många bilder till kvällen! ;D <3
fale.blogg.se


hahhahahahahahaahahhaha!!!!!!!!!

hejhej, nu så sitter vi hemma hos amandas mamma. har inget att göra. eller jo. en hämlig sak* men nu så måste jag cila. hejdå <3 :P en bild får ni ;)

BAJS AMANDA HAR FÖRSTÖRT BILDEN -.- !!!!!!!

kram på dig Lucy ♥
 
:d:d:d:d:d:d:d<33333333333

ÄLSKAR OSS :D♥


hahahahahaha häääääääääämd på dig amanda! xP sorry fanny och elin xD<333
fale.blogg.se


Hoppkurs!

Det vart lite ändrade planer på hoppkursen, jag (Amanda) fick rida Birtly Daylight (Britta kallas hon, och ang. det där 'Birtly' så kanske det inte stämmer, står olika på hemsidan och på hennes namnskylt) Men aja, Erica fick den andra nya hästen, Lucy, jättefin cob. Kommer bilder! Menmen, Daylight var så sjukt underbar! Inte så långt ifrån förstaplatsen faktiskt. Pigg, visst, men en otrolig hoppare! Har strukit mig på tävlingarna med Neff och istället anmält mig på henne. Ska bara tävla Neff en gång i 60, om hans rygg är okej. Men det blir iaf tävling på Daylight i 30, 40 och 50 cm. Även en dressyrkurs för Christina på henne ligger på schemat, gud vad jag längtar! Nåja, det kommer fler bilder imorrn, efter 'del 2' av hoppkursen, och senare ikväll kommer det även några hoppbilder från Ericas mamma, det kommer nte nu eftersom det inte blev några bra, bara suddigt skit.

Jag älskar Lucy!!! / erica
och jag älskar Daylight xP / amanda
fale.blogg.se


R.I.P Flicka!

Har glömt att skriva att Flicka är borta nu .. Jag saknar henne ävens fast hon inte var hon favoirt direkt. Men jag kommer ihåg när jag red dig. Du var ju lite jobbig att rida för man fick inte ta för hårt i tyglarna. Men i galoppen gick det väldigt fort iallafall kommer jag ihåg. Men vi alla saknar dig! Du var en fin liten ponny.

R.I.P FLICKA.

1996-2009.



fale.blogg.se


Hallå!?

Ska inte ni andra blogga lite också ? :) Jag bloggar typ mest nu ju. Men aja,

idag vaknade jag halv 7. Sen läste jag lite i min bok som jag håller på & läser. Halv 9 typ ska jag till Blåkulla :D Vi ska ha markarbete. Jag vill rida Trixa eller Skrållan. Men tror inte att jag kommer få Trixa , har haft henne typ 3 gånger ? Men vill iallafall ha Trixa på hoppningen , jag önskade henne men tror jag kommer få någon annan häst. Men idag kanske efter ridningen kanske jag och Emilie stannar kvar på Blåkulla :) Vi får se. Isåfall kommer vi ha kul! Men nu ska jag käka lite frulle & blogga på min egna blogg också.


Jag älskar dig Trixa <3

fale.blogg.se


Nytt tangentbord! :)

Idag var jag i skolan. Det gick bra! Sen åkte klassen till Tungelsta Ridskola. Vi skulle prata & lära känna hästarna :) & sen efter det åkte vi hem. Jag och Emel hoppade av vid Vallavägen & vi gick tillsammans hem. Sen var jag hemma. Jag käkade 2 ägg & 2 mackor till mellis. Sen läste jag lite i min bok & sen kollade jag på tv. Sen så satte jag mig vid datan. Sen gick jag och mötte mamma , vi gick till Ica. Jag köpte lite godis , choklad & kladdkaka :) Gottgott! (a) Sen kom pappa , han skulle hämta paket på Ica , så jag åkte bilen med pappa hem & mamma hämtade eric på dagis. Nu har vi gäster. Robban , William & Jane. Längtar som fan tills imorgon :D Ska rida på Blåkulla <3 Vi ska ha markarbete. Vill rida Trixa eller Skrållan :) Men tror inte jag kommer få någon av dom. Juste , det har kommit 2 nya hästar till Skutan. Dom heter Britta & Lucy :) & på söndag ska jag rida på Skutan , längtar dit också! :) Men nu ska jag göra lite annat. Typ städa rummet för det skulle behövas. Juste pappa har köpt ett nytt tangetbord till mig :) Jag har en bärbar & dom tangenterna suger , 3 knappar har fått av :O Använder nu det nya , skitskönt tangetbord :)

fale.blogg.se


godmorgon!

Shulululululu! hur mår ni? 'komentera' själv mår jag prima :D jag börjar 10:50 i dag! och det är det som gör att dagen blir så bra .. i dag kommer jag att åka till maja min baja, <3 det kommer att bli jätte kul :D i morgon så är det ronda på hoppkursen. men vet ni vad? polly är utsatt på blocket. och är till salu :(<3 'gråt' så när jag kommer till skutan i morgon så kommer jag att krama henne som bara den, <3 jag kommer att krama sönder henne*
aja nu så ska jag blogga på min blogg :) *klicka på 'min' så kommer ni till den* :)

du och jag har oförglömda minnen tillsammans.
vi kommer att vara i hopp tills du försviner.
försvinnner från mitt liv :(
- Jag Älskar Dig Polly!
Du är allt!
och jag menar det.
DU ÄR FAN AAAAALLLLLTTTT!!!!!!!!!!!!!!!

fale.bloggg.se

Godnatt!

Hej bloggen, måste erkänna att jag inte kolla statistiken på ett tag men ska göra det nu ;)



Gud var flitiga ni är! Tack så mycket nu fick jag ännu mera blogglust så kommer försöka blogga så ofta jag kan! :D


Idag var Wendela här, och vi fotade misa igen, kan tuvär inte lägga ut bilder för dom vartt inte bra och sen att jag inte orkar ;)
Har nyss pratat med amanda , men hon var tvungen att lägga på för hon skulle snacka med Pinkz, ;)
Sen har jag målat naglarna :D resultat= Super :D
Men nu ska jag sova är superduper trött ;)
Puss o kramiz!

                                          fale.blogg.se



Godnatt,

Ska lägga mig nu godnatt!





INTE TA!

fale.blogg.se


Hemma ;)

Kom hem för en halvtimma sen typ. Åt nyss middag. Men nu kommer två söta bilder :)




sämst på photoshop ? men gillar bilderna :P
NEFF ÄR DET BÄSTA SOM FINNS! <3

fale.blogg.se


Är hos bästis ;d<3

Var i skolan idag , var mest för mig själv. Men efter skolan gick jag & Emma till mig & åt en glass sen gick vi till henne & stannade kvar där. Vi har inte gjort så mycket. Men snart ska jag hem för jag måste äta & sen duscha ;) Kommer blogga när jag kommer hem typ.

fale.blogg.se

Godnatt

Godnatt sötisar, älskar er! <3
Amanda , vill du prata så ring mig, spelar ingen roll vilken tid på dynget, finns alltid här för dig gumman! ♥



Finast tillsammans asså! ♥

 

fale.blogg.se


Godnatt!

Nu ska jag kolla på tv. Imorgon börjar jag 08.10 så kommer inte kunna blogga på morgonen , men godnatt! ;)

fale.blogg.se


Nej .. :'(

Hörde nyss av Amanda att Neff hade ont i ryggen :'( Fan det just ska hända honom någonting.. Jag är verkligen ledsen för det.. Bara han inte blir halt & blir avliven.. Blir inget bra liv utan honom , han är allt för mig. Om han försvinner , vet jag inte vad jag ska göra.. Jag hoppas att han inte blir halt , vill gärna tävla honom .. Det kanske inte blir av ? Då har jag aldrig någonsin tävlat på honom :/ Bli bättre i ryggen nu älskling.. Jag saknar&älskar dig asmycket! Jag älskar dig MEST NEFF! Det ska alltid vara vi! Du kommer alltid vara min lilla prins. När jag rider dig är du alltid glad , om inte någon häst kommer förnära då. När jag kramar dig känns allt mycke bättre. Jag önska att jag kunde krama dig nu , imorgon varje dag. Jag önska att vi kunde träffas varje dag. Jag önska att jag kunde köpa dig , ifall pappa hade råd.. Men jag vet inte.. Kanske inte ens får för personalen.. Jag är verkligen ledsen , önska att du kunde bli bättre.


JAG ÄLSKAR DIG MEST , DU OCH JAG FÖRALLTID SÅ LÄNGE DET GÅR ÄLSKLING!<3

fale.blogg.se


Kan man leva när man har förlorat allt?


Fick nyss reda på att Neff har ryggproblem.. Red ju honom i lördags och söndags, och då jobbade han ingenting alls. Nu förstår jag varför. Förlåt så jävla mycket gubben, jag fattar inte hur jag kunde göra så mot dig.. Förstog inte att du hade ont.. Och nu kan jag inte ha dig på hoppkursen, kanske inte kunna tävla dig, kanske aldrig mer rida dig överhuvudtaget.. Men jag bryr mig inte om det, det viktigaste är att du mår bra. Om du säljs kan du räkna med att jag köper dig, tar hand om dig och fixar någon som kan hjälpa migatt hjälpa dig bygga upp din rygg igen. Går inte det får jag väl helt enkelt ta det, bara ta hand om dig, ta korta skrittpromenader i skogen i grimma.. Jag skulle älska det även om jag inte kunde rida dig, för vet du en sak?
Utan dig överlever jag inte.
Gråter med ett blödande hjärta.
fale.blogg.se


Tråååkar!

Idag var jag i skolan. Efter skolan gick jag hem. Då kollade jag på tv och åt mellis. Nu chattar jag med några. Aja tänkte bara slänga in ett inlägg , så ska göra något annat nu. Var inte så roligt inlägg menmen .. Bloggar senare.


Jag älskar dig mest Neff <3 Du är allt. Ska tävla dig den 19/9 60cm hopptävling , 3/10 50cm hopptävling , 24/10 dressyrtävling :D Jag längar & det ska bli mina första tävlingar med dig! :) <3

fale.blogg.se


§

Sitter nu här vid mammas nya laptop framför TV:n. Kollar på Mannen som talar med hundar, och gissa vad? En av hundarna heter Jasper! :D Hihi ^^ Fast det är inte någon problemhund ;D Men aja, nu ska jag göra annat :)
fale.blogg.se


godnattis!

nu säger jag godnatt!

fale.bloggg.se



älskar dig bejjbii. lämnar du mig nu, tar du mitt hjärta med dig! ♥

fanny blogguuur :)

Hejhej nu sitter jag i telefonen med amanda, vi har pratat i typ en timme snart ;)
Har ni hört ''Happy Birtday'' med Flipsyde, den är asabra! ( Om jag nu visste hur man laddade upp youtubelänkar så skulle ni kunna se den, men nu äre så att jag inte kan det .. )
Jag sitter och funderar på vart jag ska ta hål...
Tungan?
Överläppen?

Näsan?

Jättesvårt, men igentligen får jag bara ta i näsan, men d är inte så fint eller jo men vill hellre ha i överläppen eller i tungan, men varken mamma eller pappa vill att jag ska ha där.
Inte amanda eller amandas mamma eller btw ;)


Btw så kommer det nya hästar till skutan imon, och antagligen så kommer jag och amanda åka dit imon, och om saayeh och cornelia läser detta, så kanske vi inte kan vara imon, om d är okej :) <3


Måste säga att det var riktigt fiffit med dessa ränder som man kan sätta ut lite vart som helst ;)
Skriver mera senare, är lite bissy med amanda vettu ;)

Puss och kram fale.blogg.se


Nyduschad,

Jag tränade nyss på världelarna & jag kan dom! :) Europa , Asien , Afrika , Australien , Nordamerika , Sydamerika och Antarktist (stavning?). Sen efter jag hade tränat på världsdelarna hoppade jag in i duschen. Nu sitter jag här. Jag kollar på tv xd Loggade ut från msn nyss. Men ska stänga av datan också snart , vill kolla på tv.
Godnatt!

fale.blogg.se


Tjenare!

Nu är det så att vi har bytt bredband hemma hos mamma och för tillfället fungerar inte internet, så jag vill bara passa på att säga att jag kommer vara ganska inaktiv med bloggandet ett tag framöver, antingen tills internet funkar eller tills jag kommet till pappa igen. Hare bra! 
fale.blogg.se


Skolan idag,

Vi hade gympa på morgonen och vi började klockan 08.40. Jag var med Frida på gympan. Sen hade vi SO. Och sen lunch & sen matte sen svenska och sen fick vi hästinfo , för vi ska rida varannan fredag på Tungelsta Ridskola för jag går i hästklass & då snackade vi om lite saker. Sen halv 3 eller nått , slutade vi. Jag gick hem & satte mig vid datan. & åt mellis. Sen vid halv 5 tiden kom mamma och Eric (lillebrorsan) hem. Senare ska jag göra läxor och duscha & äta middag. Bloggar mer sen.


Jag och Lexus på en hoppkurs :)


Tävling på Flox Familjehelgen 09 <3


Jag badar med Neff :D <3 Ridläger 09 :)

fale.blogg.se


RSS 2.0